Esiintyjät & artistit

Tarjoamme ammattitaitoiset live-esiintyjät tapahtumiin, ravintoloihin sekä yksityistilaisuuksiin. Akustinen livemusiikki on oiva vaihtoehto viihdykkeeksi esimerkiksi häihin tai vaikkapa ravintolan terassille. Tutustu alapuolelta tarjontaamme.

Duo Jimi & Veikka

Jimi & Veikka ovat ajankohtaista ja tuoretta akustista livemusiikkia tarjoileva nuori duo Järvi-Suomesta. Jimiltä ja Veikalta luonnistuu mainiosti hääseurueen, kesäjuhlien tai vaikkapa ravintolan terassin viihdyttäminen. Repertuaarin kuuluu laaja kattaus ajankohtaista ja tuoretta populäärimusiikkia, parhaimpia ikivihreitä unohtamatta. Myös erikoistoiveet voidaan ottaa huomioon tilaisuuden settilistaa suunniteltaessa. Tämä duo hoitaa tilaisuutesi kokeneella ja laadukkaalla soinnilla alusta loppuun missäpäin Suomea tahansa. Alapuolelta löydät pienen maistiaisen heidän soitostaan. Löydät heistä myös lisämateriaalia klikkaamalla tästä!

Hinta

Yksityistilaisuudet (3 x 45 min)

850€ (sis. äänentoiston)
700€ (DJ-paketin kanssa tilattuna)
• Emme peri kilometrikorvauksia alle 300 km etäisyyksiltä
• Tämän ylittävät etäisyydet 0,43€ / km
• Lähtöpisteenä Jyväskylä

Ravintolat (3 x 45 min)

• Sopimuksen / tilausmäärän mukan

Lisätiedot

Mikäli etsit juhliisi live-musiikin lisäksi myös DJ:tä huolehtimaan muusta musiikista, niin tässä oivallinen mahdollisuus hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja samalla säästää kokonaishinnassa. DJ-paketin (platina- tai timanttipaketin) ostaessa saat samalla myös tunnelmavalaistuksen kuntoon.

Mikäli kaipaat duon ja äänentoiston lisäksi pelkkää tunnelmavalaistusta, ota yhteyttä ja katsotaan sinulle sopivin kokonaisuus!

Häämusiikkia
Hää-duo

Ota yhteyttä ja varaa!

Jimi Viitanen

jimi@ruskamedia.com

040 573 1386